Παρουσία του ΥΜΑΘ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024

DSC_7061

DSC_7067DSC_7063 DSC_7056 DSC_7032

Διαπιστευμένους δημοσιογράφους και εκπροσώπους κομμάτων, για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, υποδέχθηκε το Υφυπουργείο Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, δίνοντας έμφαση στην  προβολή των εκλογικών περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως συνέβη στις εθνικές εκλογές του 2023 και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είχαν τη δυνατότητα να πληροφορούνται άμεσα το εκλογικό αποτέλεσμα, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» στο Διοικητήριο, με την κάλυψη της εκλογικής διαδικασίας να στέφεται και αυτήν τη φορά με απόλυτη επιτυχία.

Για τη συμμετοχή τους στο «Κέντρο Τύπου» του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών διαπιστεύτηκαν περίπου 30 εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων.

Παράλληλα, με σχετικό link στην ιστοσελίδα mathra.gr λειτούργησε  help desk για τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, παρέχοντας βοήθεια σε θέματα που άπτονται της εκλογικής διαδικασίας.

DSC_7030 DSC_7046

Προηγούμενο άρθρο“Η ψήφος δεν είναι καπρίτσιο” Άρθρο του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στο Parapolitika.gr
Επόμενο άρθροΕξασφαλίστηκαν πρόσθετα κονδύλια για την ενίσχυση του επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού κόλπου