Στάθης Κωνσταντινίδης: «Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις»

Konstantinidis_Mitsotakis_1

Konstantinidis_Mitsotakis_2 Konstantinidis_Mitsotakis_3 Konstantinidis_Mitsotakis_4 Konstantinidis_Mitsotakis_5

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις»

Μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις! Στην παρουσίαση της συγκοινωνιακής μελέτης επιβεβαιώθηκε η ολοκλήρωση της βασικής γραμμής του Μετρό μέχρι το Νοέμβριο του 2024 και η επέκτασή της τόσο δυτικά όσο και ανατολικά, με δεύτερη γραμμή, με αποτέλεσμα να καλύπτεται πρακτικά όλο το πολεοδομικό συγκρότημα.

Με την ένταξη των νέων πράσινων λεωφορείων στο στόλο του ΟΑΣΘ, οι συνδυασμένες αστικές μεταφορές θα εξασφαλίζουν τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς σε περίπου 600.000 κατοίκους της Θεσσαλονίκης ημερησίως.

Παράλληλα, με τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου, στο πλαίσιο της ανάπλασης της ΔΕΘ, και τις άλλες αστικές παρεμβάσεις, θα συνθέσουμε έναν ποιοτικό αστικό ιστό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

Η τρέχουσα περίοδος θα είναι επιτέλους περίοδος μεγάλων χρήσιμων έργων για την πόλη.

Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις!».

Προηγούμενο άρθροΣτάθης Κωνσταντινίδης: «Άξιος Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο! Θεσσαλονίκη, μπορείς το double»
Επόμενο άρθροΗ Βουλή των Ελλήνων ξαναδίνει ζωή στο Παλατάκι