Στάθης Κωνσταντινίδης: «Η εμπιστοσύνη των πολιτών στην επιστολική ψήφο επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης»

DSC_8664

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Η εμπιστοσύνη των πολιτών στην επιστολική ψήφο επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης»

Με την παρέλευση της προθεσμίας για τη συμμετοχή στις Ευρωεκλογές μέσω επιστολικής ψήφου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η θεσμοθέτηση της επιστολικής ψήφου πέτυχε τον στόχο, αφού 202.556 συμπατριώτες μας, που κατοικούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επέλεξαν τη νέα διαδικασία για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τους στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η επιστολική ψήφος αποτελεί κατάκτηση της χώρας μας. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κοινωνίας, δημιουργεί όρους ισότιμης συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, ξεπερνά κάθε εμπόδιο στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και υπ’ αυτή την έννοια διευρύνει το εκλογικό σώμα, διασφαλίζοντας τις αρχές της αντιπροσωπευτικότητας, της καθολικότητας και της μυστικότητας.

Η έμπρακτη εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συμπατριώτες μας στην επιστολική ψήφο επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης που υλοποιήσαμε, διότι  η συμμετοχή στις εκλογές δεν είναι μόνο δικαίωμα, αλλά και ανάγκη για την πατρίδα μας».

Προηγούμενο άρθροMε 34,5 εκ. ευρώ χρηματοδοτείται το σύνολο των επενδυτικών σχεδίων Α’ κύκλου, του καθεστώτος Μεταποίηση-Εφοδιαστική Αλυσίδα, αρμοδιότητας του ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη των θέσεων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.