Ενημέρωση των στελεχών του ΥΜΑΘ για θέματα πυρασφάλειας

DSC_2883

DSC_2947

DSC_2934

IMG_7604

Ενημέρωση των στελεχών του ΥΜΑΘ για θέματα πυρασφάλειας

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Διοικητηρίου ενημέρωση για θέματα πυρασφάλειας από τον Πυρονόμο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Αλέξανδρο Σαββόπουλο.

Την ημερίδα παρακολούθησαν οι ομάδες πυρασφάλειας και οι υπεύθυνοι ορόφων του κτιρίου, οι οποίοι ενημερώθηκαν σε θεωρητικό επίπεδο σχετικά με τους τρόπους κατάσβεσης πυρκαγιάς, τα είδη και τα μέσα πυρόσβεσης καθώς και τις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς για την προστασία των υπαλλήλων.

Ακολούθησε πρακτική εξάσκηση στο αίθριο του κτιρίου κατά την οποία διευκρινίσθηκαν  ερωτήματα και δόθηκαν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των μέσων κατάσβεσης.

Τέλος εκφράστηκαν ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άριστη συνεργασία και τονίστηκε η προτεραιότητα της ασφάλειας των εργαζομένων στο κτίριο.

Προηγούμενο άρθρο“Διαχρονικός κόμβος συνδεσιμότητας η Θεσσαλονίκη” Συνέντευξη του ΥΜΑΘ, Στάθη Κωνσταντινίδη στο περιοδικό “SC&l” και την δημοσιογράφο Μαίρη Ευθυμιάτου
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του ΥΜΑΘ, Στάθη Κωνσταντινίδη, στην παρουσίαση έρευνας προφίλ και ικανοποίησης τουριστών και απόδοσης ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης, από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης