Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο ΥΜΑΘ

14-02-2024 Konstantinidis_Zaxaris

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο ΥΜΑΘ

Για την πολυσχιδή δράση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία αριθμεί 7.000 μέλη, ενημέρωσε σήμερα τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Γιώργος Ζάχαρης.

Στην ενημερωτική συνάντηση ο κ. Ζάχαρης περιέγραψε στον υφυπουργό τον βασικό σκοπό της Ένωσης, που είναι η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., έκανε μια ιστορική αναδρομή στην 35ετή δυναμική παρουσία που έχει αναπτύξει, αναφέρθηκε στις αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος τα μέλη της, αλλά και στο πλέγμα των δράσεων που προγραμματίζει το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Κωνσταντινίδης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος για το πλούσιο έργο που παράγεται, καθώς και για τις διακρίσεις των μελών της Ένωσης στις εθνικές και διεθνείς διοργανώνεις που συμμετέχουν. Τόνισε, ακόμη, πως το Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται στο πλευρό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων που βοηθούν στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους.

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, κ. Δημήτρη Τσιόδρα, με τίτλο “Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος”
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους δημοσιογράφους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Σάκη Μόσχη