Μήνυμα του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Konstantinidis_Theofaneia_1

 

Konstantinidis_Theofaneia_5

Konstantinidis_Theofaneia_4

Konstantinidis_Theofaneia_3

Konstantinidis_Theofaneia_2

Μήνυμα του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη για τον εορτασμό των Θεοφανείων  

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, παρέστη σήμερα στην Ακολουθία των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, που τελέστηκε προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεου. Στη συνέχεια παρέστη στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην Α’ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Στο μήνυμά του, μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι τα Θεοφάνεια συνιστούν την αρχή της πορείας για ένα πιο αισιόδοξο και φωτεινό μέλλον.

Όπως ανέφερε: «Χρόνια πολλά και φωτισμένα! Τα Άγια Θεοφάνεια, μια από τις πιο λαμπρές γιορτές της Χριστιανοσύνης, με τον αγιασμό των υδάτων και τη νίκη του φωτός απέναντι στο σκοτάδι, σηματοδοτούν την πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου.

Η βάπτιση του Χριστού συνιστά την αρχή της πορείας για έναν καλύτερο κόσμο και μας γεμίζει πίστη και δύναμη για ένα πιο αισιόδοξο και φωτεινό μέλλον.

Και θα είναι, αρκεί τα βήματα και οι αποφάσεις μας να φωτίζονται από αισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης και ομόνοιας. Χρόνια πολλά!».

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, στον 102 Fm της ΕΡΤ3 και την εκπομπή “Εδώ και τώρα”, με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καραμαούνα.
Επόμενο άρθροΠρόσκληση του Στάθη Κωνσταντινίδη στην Παρευξείνια Τράπεζα να στρέψει κεφάλαια σε επενδυτικές δραστηριότητες στη Β. Ελλάδα