Μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την έλευση του νέου χρόνου

Stathis Konstantinidis_1

Stathis Konstantinidis_2

Μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την έλευση του νέου χρόνου

«Αναμφίβολα θετικό το πρόσημο για την Ελλάδα, τη χρονιά που φεύγει. Ξεκάθαρα θετική η προοπτική για τη χώρα μας, τη χρονιά που έρχεται!»

«Το 2023 ήταν μια κρίσιμη χρονιά για την πατρίδα μας, που τελικά αποδείχθηκε ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική. Σε ένα δυστοπικό διεθνές περιβάλλον, με πολέμους, παγκόσμιες κρίσεις και ανταγωνισμούς, η Ελλάδα υπήρξε παράγοντας σταθερότητας και ανάπτυξης.

Αναβαθμίσαμε την αξιοπιστία και τη διεθνή παρουσία μας, ανακτήσαμε την επενδυτική βαθμίδα, λάβαμε ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από διεθνείς οργανισμούς, δώσαμε ώθηση στις αναπτυξιακές δυνάμεις της πατρίδας μας, κατακτήσαμε νέες κορυφές στον τουρισμό, στις εξαγωγές και σε άλλους τομείς, στηρίξαμε τα εισοδήματα εργαζομένων, συνταξιούχων και των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Είμαστε “η χώρα της χρονιάς”, όπως μας κατέταξε ο Economist.

Τη νέα χρονιά συνεχίζουμε με την ίδια μεθοδικότητα, προσήλωση, και ενσυναίσθηση. Το 2024 θα είναι έτος νέας προόδου και μεγαλύτερης ευημερίας, αφού θα κάνουμε και νέες παρεμβάσεις, με ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα και θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Τομές, που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του κράτους και θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο φωτεινή, πιο ασφαλή, πιο ανθρώπινη.

Στην εθνική αυτή προσπάθεια, η Θράκη, η Μακεδονία και ιδίως η Δυτική Μακεδονία, έχουν πρωτεύοντα ρόλο, με σημαντικά έργα, δράσεις, επενδυτικά κίνητρα και εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, που όμοιές τους δεν υπήρξαν ποτέ. Κυρίως, όμως, την ξεκάθαρη πολιτική βούληση, που απαντάει στην κοινωνική απαίτηση, να μη χαθεί η μεγάλη αυτή ευκαιρία για την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας και την αξιοποίηση των πολλών πλεονεκτημάτων της Βόρειας Ελλάδας.

Αποτελεί ευθύνη και μέλημά μας να πάμε τον τόπο μας μπροστά και θα τα καταφέρουμε. Με όραμα, συνέπεια, πολλή δουλειά και συνεργασία, έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε ότι η επόμενη μέρα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα, υγεία και χαρά και την εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών. Να κάνουμε όλοι μαζί το 2024 γόνιμο και καλλίκαρπο. Καλή χρονιά!».

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε βίντεο με το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ.  Στάθη Κωνσταντινίδη:

 

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, στο δελτίο ειδήσεων του Flash Κοζάνης
Επόμενο άρθροΤα κάλαντα των Θεοφανείων στον ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη από τον Ποντιακό Σύλλογο Ακρινής Κοζάνης