Μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Konstantinidis_Hmera_Enoplon_Dynameon_1

Konstantinidis_Hmera_Enoplon_Dynameon_2Konstantinidis_Hmera_Enoplon_Dynameon_3Konstantinidis_Hmera_Enoplon_Dynameon_4Konstantinidis_Hmera_Enoplon_Dynameon_5Konstantinidis_Hmera_Enoplon_Dynameon_6

Μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, εκπροσώπησε σήμερα την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρέστη στη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού.

Στο μήνυμά του ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, ανέφερε τα εξής:

«Ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού, τιμούμε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν με υπερηφάνεια και αυταπάρνηση, νυχθημερόν, το εθνόσημο σε στεριά, θάλασσα και αέρα.

Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε, γιατί είναι θεματοφύλακες της εθνικής μας ανεξαρτησίας και εγγυητές της εθνικής μας ασφάλειας.

Η αδάμαστη ψυχή τους, η ανδρεία και ο ηρωισμός συνδυάζονται αρμονικά με την άρτια εκπαίδευση, την ετοιμότητα και τον πατριωτισμό τους.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, όμως, δεν είναι μόνο στυλοβάτες της αμυντικής ισχύος της πατρίδας μας, αλλά συνεπείς συμπαραστάτες της ελληνικής κοινωνίας. Πάντα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, όπως συνέβη στην πανδημία και πρόσφατα στις φυσικές καταστροφές.

Εύχομαι υγεία και δύναμη στους ακοίμητους φρουρούς της Ελλάδας. Στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες και τις οικογένειες τους. Όπως επίσης στους εφέδρους, τους εθνοφύλακες και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που θωρακίζουν και προστατεύουν τη χώρα μας από κάθε επιβουλή.

Η Παναγία να τους προστατεύει και να τους καθοδηγεί».

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη στο 7ο Thessaloniki Summit
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη με την Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα κα. Άλισον Ντάνκαν