Στάθης Κωνσταντινίδης: Επιδίωξή μου είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας

DSC_1487

DSC_1419

Στάθης Κωνσταντινίδης: Επιδίωξή μου είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας

Συνάντηση γνωριμίας με το προσωπικό που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας – Θράκης) Στάθης Κωνσταντινίδης. Συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή κ. Θ. Παπαδόπουλο επισκέφθηκε τα γραφεία και συνομίλησε με τα υπηρεσιακά στελέχη από τα οποία ζήτησε να του καταθέσουν προτάσεις για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

«Μέλημά μας είναι η διασφάλιση επαρκώς στελεχωμένων και καλά οργανωμένων υπηρεσιών, που θα ανταποκρίνονται ποιοτικά και αποτελεσματικά στη θεσμική αποστολή του Υπουργείου και στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για αυτό. Το διοικητήριο διαθέτει υψηλού επιπέδου  ανθρώπινο δυναμικό και είμαι σίγουρος ότι με πνεύμα συνεργασίας και δημιουργική διάθεση μπορούμε να έχουμε καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας». Τόνισε μεταξύ άλλων ο κος. Κωνσταντινίδης.

DSC_1432DSC_1481  DSC_1502

DSC_1418

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις Στάθη Κωνσταντινίδη με Διοικήσεις Δ.Ε.Θ. και Thess INTEC
Επόμενο άρθροTελική ανοιχτή εκδήλωση του έργου BENEFIT | Βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση: Επίδειξη σε δημόσια κτήρια