Απολογισμός εποπτείας αγοράς για την διετία 2021-2022

CE

Απολογισμός εποπτείας αγοράς για την διετία 2021-2022

 

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας και του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) κατά την διετία 2021 – 2022 διενήργησαν ελέγχους σε ευρύ φάσμα βιομηχανικών προϊόντων. Οι επιτόπιοι έλεγχοι αφορούσαν πλήθος οικονομικών φορέων, όπως κατασκευαστές, εισαγωγείς και διανομείς.

Το αρχικό εύρος αφορούσε τουλάχιστον 8.500 βιομηχανικά προϊόντα. Στους διεξοδικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις της ΓΓΒ και του Τμήματος Εποπτείας Αγοράς του Υπουργείου Εσωτερικών  (τομέας Μακεδονία – Θράκης), επιλέχθηκαν και ελέγχτηκαν εξ αυτών, συνολικά 2.574 «δυνητικά ύποπτα» προϊόντα.

Περισσότερες απολογιστικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.ggb.gr/el/node/2078

Προηγούμενο άρθροΕθιμοτυπικές επισκέψεις της Γενικής Προξένου των ΗΠΑ και της Γενικής Προξένου της Γερμανίας στον κ. Στάθη Κωνσταντινίδη «Η Βόρεια Ελλάδα διεκδικεί το ρόλο που της αναλογεί στο διεθνές στερέωμα»
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) κ. Στάθη Κωνσταντινίδη στο 25ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων στην Παναγία Σουμελά