Ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων για τον Αναπτυξιακό Νόμο

DSC_0026-1

Ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων για τον Αναπτυξιακό Νόμο

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης και η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Εμπειρίες υλοποίησης προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων και νέες επενδυτικές προοπτικές», στο πλαίσιο του επιχειρηματικού και  οικονομικού πολυσυνεδρίου Money Show 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης(Αίθουσα Epidavros I-II),την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου από 16:00 έως 18:00.

{Play}Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2313-501147, 2313501179  ή στο zafiridis@mathra.gr  (Τμήμα Ενημέρωσης Επενδυτών και Επικοινωνίας, κ. Αναστάσιος Ζαφειρίδης).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
«Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Εμπειρίες υλοποίησης προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων και νέες επενδυτικές προοπτικές»
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, ώρα 16:00 – 18:00
στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki
Αίθουσα Epidavros I-II
στο πλαίσιο του Money Show 2023

Α΄Μέρος (16:00-17:00)
1. Καλωσόρισμα, χαιρετισμός.
κ. Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης.
2. Επενδυτικοί νόμοι στην Ελλάδα. Υλοποίηση των προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων: εμπειρίες, καλές πρακτικές, προβλήματα. Νέος Αναπτυξιακός νόμος 4887/2022: Προοπτικές και θέματα προς συζήτηση.
Ομιλητές :
κ. Δημοσθένης Ταχταλίδης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων (ΥΠΕΣ, Τομέας Μακεδονίας και Θράκης).
κα. Μελίνα Βακαλοπούλου, Στέλεχος Τμήματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και Κινήτρων της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
κ. Βύρων Αλεξιάδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπρόσωπος Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.).
κ. Γρηγόρης Τσαραμανίδης, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, εκπρόσωπος Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ).

Β΄Μέρος (17:00 – 18:00)
1. Ερωτήσεις, παρεμβάσεις, τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.
2. Δευτερολογίες εισηγητών, απαντήσεις σε ερωτήματα.

*Ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από τον κ. Αναστάσιο Ζαφειρίδη, αν. Προϊστάμενο του Τμήματος Ενημέρωσης Επενδυτών και Επικοινωνίας του ΥΠ.ΕΣ (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης).

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη στην εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος για το Νέο Έτος
Επόμενο άρθροΜε πρωτοβουλία του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, για πρώτη φορά κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. των ΕΥΑΘ Α.Ε. και ΕΥΑΘ Παγίων