Οι ευχές του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στο βαρέλι του Τροχονόμου

31-12-2022-014

 

Οι ευχές του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στο βαρέλι του Τροχονόμου

Καλαφάτης: «Το 2023 να φέρει ειρήνη, αγάπη, ασφάλεια, ευημερία σε όλο τον κόσμο»

«Εύχομαι το 2023 να φέρει ειρήνη, αγάπη, ασφάλεια, ευημερία σε όλο τον κόσμο. Αυτή η Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάσθηκε και εργάζεται σκληρά ώστε αφενός ν΄αντιμετωπίσουν οι συμπολίτες μας με όσο γίνεται πιο ανώδυνο τρόπο τις συνέπειες των πολλαπλών κρίσεων των τελευταίων χρόνων. Και αφετέρου να συνεχίζει το αναπτυξιακό, κοινωνικό, μεταρρυθμιστικό έργο.

Στόχος είναι όταν επιτρέψουν οι διεθνείς συνθήκες, η Ελλάδα να έχει έναν καταλυτικό ρόλο ως πόλος ανάπτυξης, σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή. Και η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη θα έχει τη δική της πολύ σημαντική συμμετοχή στο εγχείρημα αυτό. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σε δήλωσή του σήμερα το πρωί στο Βαρέλι του Τροχονόμου, που στήθηκε, για άλλη μία χρονιά, στον οδικό κόμβο του Λευκού Πύργου, όπου αντάλλαξε ευχές.

Προηγούμενο άρθροΚάλαντα στο Διοικητήριο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Στ. Καλαφάτη
Επόμενο άρθροΔήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Πρωτοχρονιά