Κάλαντα στο Διοικητήριο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Στ. Καλαφάτη

30-12-2022-057-1

30-12-2022b-015   30-12-2022a-002

30-12-2022-076

Κάλαντα στο Διοικητήριο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Στ. Καλαφάτη

 Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς παιάνισαν, σήμερα το πρωί, στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη, στο Διοικητήριο, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και οι μπάντες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Γ΄ Σώματος Στρατού.

 «Εύχομαι το 2023 να φέρει πολλά χαμόγελα, όσο γίνεται πιο λίγες στεναχώριες, υγεία σε όλον τον κόσμο, κάτι που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία μετά από χρόνια δοκιμασίας σε πολλά επίπεδα κρίσεων. Η επόμενη χρονιά θα είναι το πέρασμα σε μια νέα εποχή τόσο για τη χώρα μας, όσο και για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία και τη Θράκη, όσον αφορά την Ανάπτυξη της περιοχής και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με καλύτερες αμοιβές. Χρόνια πολλά, με υγεία σε όλους», ευχήθηκε ο κ. Καλαφάτης.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, αντάλλαξε ευχές με τους μουσικούς για το νέο έτος και, σε συζήτηση που είχε μαζί τους, τόνισε πως «η επόμενη μέρα μπορεί να κερδηθεί απ’ όλους μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Προηγούμενο άρθροΓιορτή για τα παιδιά των εργαζόμενων στον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Διοικητήριο
Επόμενο άρθροΟι ευχές του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στο βαρέλι του Τροχονόμου