Καλαφάτης για το νέο γήπεδο του Άρη: “Προχωράμε για να θωρακίσουμε θεσμικά το project”

St_Kalafatis3

Καλαφάτης για το νέο γήπεδο του Άρη: “Προχωράμε για να θωρακίσουμε θεσμικά το project” 

“Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για να αποκτήσει ο Άρης νέο σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπως του αρμόζει, είναι αποδεδειγμένο. Μετά από μία σειρά τηλεδιασκέψεων με τη συμμετοχή υπουργών, βρισκόμαστε, πλέον, στο σημείο που στόχος μας είναι να θωρακίσουμε θεσμικά το όλο project. Γι΄ αυτό και προχωρούμε, με προσεκτικά βήματα, τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που διεξήχθη, σήμερα, με θέμα το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Άρη.

Πρόσθεσε ότι “Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ομόθυμη στήριξη του εγχειρήματος από τους εμπλεκόμενους φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού, δηλαδή την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας – Χορτιάτη, όπως προέκυψε και κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Στην Κυβέρνηση ακολουθούμε τις σαφείς οδηγίες του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στήριξη Αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, όπως είναι και η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων”.

Άμεσα συστήνεται Τεχνική Ομάδα Έργου, υπό τον συντονισμό του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, η οποία θα συνέλθει εντός των επόμενων ημερών.

 

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη Καθεστώτος Ενισχύσεων “ Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων ” του αναπτυξιακού νόμου 4887/2022
Επόμενο άρθροΣημεία συνεντεύξεων του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στον Libero 107,4 και στο Metropolis 95,5