Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Γιορτή της Μητέρας

8-5-2022-021

8-5-2022-015

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Γιορτή της Μητέρας

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας, δήλωσε:

«Ημέρα της μάνας είναι 365 φορές το χρόνο. Είναι κάθε μέρα. Σήμερα απλά το φωνάζουμε. Γιατί κι΄αυτό χρειάζεται. Γιατί τιμούμε κάθε μάνα για την προσφορά της στην οικογένεια και τα παιδιά της. Γιατί  η μάνα είναι συνώνυμο με την ίδια τη ζωή. Λυπάται πιο πολύ από εμάς όταν λυπούμαστε και χαίρεται περισσότερο όταν χαιρόμαστε. Είναι παρούσα, στους κινδύνους και τις επιτυχίες μας. Είναι η αγκαλιά που ξεχωρίζει, που ξεχειλίζει από αγάπη.

Σήμερα, όμως οι σκέψεις μας είναι στραμμένες και στις Μητέρες της Ουκρανίας, που έχασαν τα παιδιά τους  στο μέτωπο της ρωσικής εισβολής, που αγωνιούν γι΄αυτά μάχονται, που βρίσκονται στα καταφύγια  ή το δρόμο της προσφυγιάς.

Είναι ακόμα στραμμένες στις γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που συνεχίζουν ηρωικά να δίνουν μάχες στο μέτωπο της πανδημίας.

Είναι κοντά στις μητέρες που  δύσκολα τα βγάζουν πέρα, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, που υφίστανται κακοποιητικές συμπεριφορές και χρειάζονται τη στήριξη μας. Ας κάνουμε όλοι κάτι παραπάνω.

Χρόνια πολλά σε κάθε μάνα».

O κ. Καλαφάτης παρέστη, το πρωί, στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας που οργάνωσε το “Άλμα Ζωής” στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης καθώς και στην εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη ΔΕΘ.

Προηγούμενο άρθροΆρθρο του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην ιστοσελίδα «CNN.gr»
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη στην εκδήλωση του ΟΛΘ Α.Ε. για την Κρουαζιέρα