Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών Στ. Καλαφάτης: “Τιμούμε τους ηρωικούς πυροσβέστες, τους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος”

12-11-2021-052

12-11-2021-006 12-11-2021-027

pyrosvestik-_12-11-2021-038

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών

Στ. Καλαφάτης: “Τιμούμε τους ηρωικούς πυροσβέστες, τους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος

Στη επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης στην οδό 25ης Μαρτίου, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης. Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:  

Κάποιοι άνθρωποι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία μας. Κάποιοι από αυτούς χάνονται την ώρα της μάχης, με τις φωτιές και τις πλημμύρες. Αυτούς, τους ηρωικούς πυροσβέστες, τους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος, τιμούμε σήμερα. 

  

Υποκλινόμαστε στην αξιοσύνη, την τόλμη και τη λεβεντιά τους. Τιμούμε την προσφορά τους σε όλους εμάς, στην κοινωνία μας, στην Πατρίδα μας.

 

Ας είναι αιωνία η μνήμη τους”.

Προηγούμενο άρθροΤοποθέτηση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη στη Συνέντευξη Τύπου της 36ης PHILOXENIA 2021
Επόμενο άρθροΠρόσκληση για υποβολή προσφοράς και δικαιολογητικών για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης που αφορά στην προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες των περιφερειακών διευθύνσεων ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2021 (Α.Π.: 5234/12-11-2021).