Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

StK_port

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

 

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

11.00 Σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και τους Δημάρχους Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιο Μανώλα, Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο, στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας.

13:30 Σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και παραγωγικούς φορείς.

Δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να γίνουν μετά τις συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους, καθώς και με τους παραγωγικούς φορείς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί, ακόμη, επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση δικαιολογητικών και οικονομικής προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και στεγανοποίησης στην ανωδομή του κτιρίου του Διοικητηρίου του Υπουργείου Εσωτερικών
Επόμενο άρθροΣυσκέψεις του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και παραγωγικούς φορείς