Σημεία της συνέντευξης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη

ypes press002
ypes press002

Θεσσαλονίκη, 3 Μαρτίου 2021

Σημεία της συνέντευξης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Στ. Καλαφάτης: Η λύση είναι στα χέρια του Κουφοντίνα και του περιβάλλοντός του 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται σ΄ένα ρεσιτάλ αντιφάσεων. Θέλει να ψαρεύει σε θολά νερά. Δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης στον Antenna και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Και πρόσθεσε: «Ο κ. Δρίτσας επιχείρησε ν΄ανασκευάσει σε τοποθέτησή του. Αναφέρθηκε, όμως, και πάλι  στην πολιτική ταυτότητα των θυμάτων και ισχυρίστηκε πως «είναι κατανοητό γι΄αυτόν η δεξιά ενδεχομένως, να νιώθει και ένα αίσθημα εκδίκησης. Είναι απαράδεκτο. Είναι στα όρια της χυδαιότητας. Δεν υπάρχει κανένα αίσθημα εκδίκησης από κανέναν πολιτικό χώρο. Είχε πει η Κυβέρνηση και εξακολουθεί να λέει ότι σε μια ευνομούμενη Πολιτεία και βεβαίως στο δικαιικό σύστημα της Ελλάδας, σ΄ένα κράτος δικαίου που λειτουργεί στη χώρα μας, υπάρχουν όλα τα νόμιμα μέσα που μπορεί να ασκήσει ο  ισοβίτης. Αυτή είναι και η έκκληση που κάνω στους ανθρώπους του περιβάλλοντος του στους οικείους του,  σε αυτούς που τον υποστηρίζουν: Να χρησιμοποιήσει τα μέσα που του δίνει το δικαιικό σύστημα της Ελλάδας. Η ευθύνη είναι στα χέρια του».

Σε ό,τι αφορά  την χθεσινή εκδήλωση του κ. Τσίπρα για την Υγεία, ο Στ. Καλαφάτης ανέφερε:  «Την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα τη δέχομαι ως απολογία για ό,τι δεν κατάφερε να κάνει τα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα. Έχουν αλλάξει ριζικά  τα πράγματα  προς το καλύτερο στο χώροι της Υγείας. Έχουν Προσληφθεί 10 χιλιάδες επικουρικοί υγειονομικοί εκ των οποίων 4 χιλιάδες θα πάρουν μόνιμο χαρακτήρα, έχουν υπερδιπλασιαστεί οι ΜΕΘ, οργανώθηκε η μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στη χώρα τα τελευταία πολλά χρόνια.

 

 

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη για την εκδημία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στη διαδικτυακή εκδήλωση του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Πράσινη Επιχειρηματικότητα»