Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ypes press002
ypes press002

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη

«Διακόσια χρόνια από τον ξεσηκωμό του Γένους, οι αρχές, οι  αξίες και τα ιδανικά που ζύμωσαν το αθάνατο κρασί του ΄21  εξακολουθούν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τα βήματά μας. Να ζωντανεύουν την πίστη, την περηφάνια και την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Να οδηγούν ενωμένο το Έθνος απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις. Και να εξασφαλίζουν νίκες για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Σήμερα, τώρα, επενδύουμε στη συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών. Αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε στο ακέραιο τα δίκαια και τα δικαιώματά μας, στη γη και τις θάλασσες μας. Ικανοί και έτοιμοι να σηκώσουμε πιο ψηλά την Πατρίδα μας. Κι βεβαίως, είμαστε εδώ για να κάνουμε ακόμα καλύτερες τις μέρες που έρχονται για μας και τα παιδιά μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης μετά τη δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου παρέστη ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

VIDEO

 

 

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην επετειακή εκδήλωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΠρόσκληση για υποβολή προσφοράς και δικαιολογητικών για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για την επίτευξη της εξ αποστάσεως παροχής εργασίας με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων των υπαλλήλων της και την πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων (Α.Π.: 1259/22-03-2021).