Συλλυπητήρια δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρου Καράογλου για την Κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς Κυρού Σεραφείμ

ypes press002
ypes press002

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΥΡΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

“Η Κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς κυρού Σεραφείμ προκαλεί βαθύτατη λύπη. Είχα την ευλογία να τον γνωρίσω και να αντιληφθώ πως επρόκειτο για έναν ακούραστο εργάτη της Ορθοδοξίας μας, με τεράστιο και πολύπλευρο κοινωνικό έργο.
Ο Μακαριστός Μητροπολίτης ήταν ακοίμητος φύλακας και στιβαρός καθοδηγητής των Καστοριανών. Συνετός και αφοσιωμένος στα καθήκοντά του. Ξεχώριζε για την αταλάντευτη πιστότητά του στον Θεό και την Εκκλησία μας, όπως επίσης και για την πηγαία ευσέβειά του.
Θα τον θυμόμαστε με αισθήματα αγάπης και σεβασμού”.

Προηγούμενο άρθροΘ. Καράογλου: “Το 2021 να μη μας κάνει ποδαρικό ο κορωνοϊός”
Επόμενο άρθροΆρθρο του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου στο ειδικό ένθετο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης την επόμενη δεκαετία (27-12-2020)