Θ. Καράογλου – Αγγ. Μπίνης :”Είμαστε δίπλα σε όλους τους Βορειοελλαδίτες”

ypes press002
ypes press002

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ-ΑΓΓ. ΜΠΙΝΗΣ: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ”

Για την εξέλιξη της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα, την αποτελεσματική διαχείριση των συνεπειών της και το συντονισμό των φορέων και υπηρεσιών της Μακεδονίας και της Θράκης για την σχολαστική τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού συζήτησαν σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, με τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελο Μπίνη.

Η συνάντηση εργασίας επικεντρώθηκε στη σύναψη συνεργειών μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας με σκοπό την καλύτερη υποστήριξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν για τον περιορισμό της πανδημίας.

“Στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού συμμετέχουμε όλοι μαζί! Ενώνουμε δυνάμεις για να πετύχουμε τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την καταρχήν επιπέδωση της καμπύλης και στη συνέχεια τη δραστική μείωση του ιικού φορτίου” σημείωσε ο κ. Καράογλου. Και πρόσθεσε: “Με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και τον Διοικητή της, κ. Άγγελο Μπίνη, έχουμε αναπτύξει μια πολυεπίπεδη συνεργασία η οποία μας επιτρέπει να προχωρούμε άμεσα σε καίριες παρεμβάσεις όπου κρίνεται αναγκαίο. Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας σηκώνουν ένα βαρύ φορτίο ευθύνης. Το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό τους, σύμμαχοι και αρωγοί σε ό,τι χρειαστούν. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιώ τηλεδιασκέψεις με Αρχές και φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων της Βόρειας Ελλάδας μέσα από τις οποίες αναζητούμε  βέλτιστες λύσεις για τα ζητήματα που προκύπτουν. Η Κυβέρνηση δεσμεύτηκε και κάνει πράξη ότι κανένας συμπατριώτης μας δεν θα μείνει μόνος απέναντι στην υγειονομική κρίση. Είμαστε δίπλα σε όλους τους Βορειοελλαδίτες”.

Ακολούθως, ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, κ. Άγγελος Μπίνης, ανέφερε πως: “Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας βρίσκεται δίπλα στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας που δοκιμάζονται από την πανδημία. Με αφετηρία το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), τη βάση μας στη Βόρεια Ελλάδα, υποστηρίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες των δημοτικών και περιφερειακών αρχών για τον περιορισμό της πανδημίας. Πυξίδα μας είναι ο καθημερινός αγώνας και οι θυσίες των επαγγελματιών της υγείας αλλά και όλων των εργαζομένων που δοκιμάζονται από την πρωτοφανή αυτή κρίση. Δεσμευόμαστε απέναντι στους συμπολίτες μας για σκληρή δουλειά, καλή οργάνωση και αποτελεσματικό συντονισμό, από το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών”.

Προηγούμενο άρθρο26-11-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στην Pella Τηλεόραση και την εκπομπή “Βήμα στην Κεντρική Μακεδονία”
Επόμενο άρθροΔωρεά αντισηπτικών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του κ. Θ. Καράογλου