Ο Θ. Καράογλου υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων

ypes press002
ypes press002

Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ 

Μνημόνιο συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων κ. Γεώργιο Καταπόδη, υπέγραψε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, παρουσία του μέλους της Αρχής κας. Μαρία Στυλιανίδη και του Γενικού Διευθυντή κ. Χρήστου Κουκάκη.

Στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται αποφασίστηκε η αναβάθμιση της παρουσίας της Αρχής στη Θεσσαλονίκη μέσω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που θα προβλεφθούν για το γραφείο που στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του Διοικητηρίου και την αντίστοιχη αύξηση των οργανικών θέσεων.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων κ. Γεώργιος Καταπόδης: “Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ευνοεί την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Σήμερα προχωρούμε στην εμβάθυνση της αγαστής συνεργασίας μας και επιβεβαιώνουμε την καλή σχέση που έχουμε αναπτύξει τα εννέα τελευταία χρόνια. Με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας σηματοδοτούμε μια νέα εποχή για τη λειτουργία της ΕΑΑΔΗΣΥ και του συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στην περιοχή, το ίδιο και το ενδιαφέρον μας”.

Την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας χαιρέτισε και ο κ. Θεόδωρος Καράογλου. “Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) συνδράμει στην καλύτερη και αρτιότερη λειτουργία της Πολιτείας στη Βόρεια Ελλάδα. Ενώνουμε δυνάμεις, κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και εργαζόμαστε από κοινού για να κάνουμε πράξη την αποκέντρωση που συνεπάγεται ανάπτυξη, ευημερία και διαφάνεια”.

Προηγούμενο άρθροΆρθρο Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα “TOMANIFESTO.GR” (17-10-2020)
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Θ. Καράογλου στο Τεχνολογικό Πάρκο της Βουλγαρίας “Sofia Tech Park”