Επίσκεψη του κ. Θ. Καράογλου το Φυλάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος στο Σέϊχ Σου

ypes press002
ypes press002

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ  ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και ώρα 11.00 π.μ., ο κ. Θεόδωρος Καράογλου θα επισκεφθεί το Φυλάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος στο Σέϊχ Σου.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) θα ενημερωθεί για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο καθώς και για τον προγραμματισμό που έχει ξεκινήσει.

Όπως τονίζει ο κ. Καράογλου: “Η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει και αποτελεί καθήκον μας να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι. Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) συνεργάζεται στενά με την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Χάρη στις δικές τους καθοριστικές προσπάθειες το περυσινό καλοκαίρι κύλησε ομαλά στη Βόρεια Ελλάδα, δίχως να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ευελπιστώ ότι το ίδιο θα συμβεί και κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο, αφού οι Πυροσβέστες μας διακρίνονται για την επιχειρησιακή ετοιμότητα, την εμπειρία και τον άψογο επαγγελματισμό τους.

Από την πλευρά μας, ως ενεργοί πολίτες, οφείλουμε η κάθε μια και ο κάθε ένας από εμάς και όλοι μαζί συνολικά, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η δασοπροστασία είναι ευθύνη όλων μας. Γιατί για δασοπροστασία πρέπει να μιλάμε και όχι για δασοπυρόσβεση.

Η ατομική υπευθυνότητα και η συλλογική συνεργασία είναι τα δυο απαραίτητα συστατικά επιτυχίας και για το φετινό καλοκαίρι”.

 

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα – βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης
Επόμενο άρθροΘ. Καράογλου: “Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) είναι στο πλευρό των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας”