Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η ανέγερση ιδιόκτητων γραφείων για την ΕΥΑΘ Παγίων

ypes press002
ypes press002

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το αίτημα της νέας διοίκησης της ΕΥΑΘ Παγίων για την ανέγερση ιδιόκτητων γραφείων, μετά την ομόφωνη απόφαση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου που συνεδρίασε, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρου Καράογλου, για να θέσει τους προγραμματικούς στόχους του 2020.

Η ανάθεση του διαγωνισμού για την εργολαβία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού, ώστε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους να έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος και το έργο να παραδοθεί τους τελευταίους μήνες του 2021.

Δεύτερο σημαντικό θέμα που απασχόλησε το Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Παγίων ήταν η ολοκλήρωση του έργου “Δίκτυα ακαθάρτων Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Αθανασίου”, του Δήμου Χαλκηδόνας, στο δίκτυο αποχέτευσης που διαχειρίζεται η ΕΥΑΘ Α.Ε. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αγίου Αθανασίου, μιας και το έργο έχει τελειώσει από το 2008. Πλέον, μπαίνει στην τελική ευθεία η σύνδεση των κατοίκων του οικισμού στο αποχετευτικό δίκτυο.

Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στα ρέματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στο ρέμα “Κυβερνείου” (κτήμα Καλού) στην ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Καράογλου τόνισε προς τα μέλη της ΕΥΑΘ Παγίων ότι θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία και τη βοήθειά του. “Σας εμπιστεύομαι ότι θα κάνετε το καλύτερο δυνατό” τόνισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), ευχόμενος να έχουν μια γόνιμη και δημιουργική θητεία.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του κ. Θ. Καράογλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός Θ. Καράογλου στην ημερίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας και Θράκης για τη συνεισφορά του κλάδου στην Ελληνική οικονομία (06-02-2020)