Απάντηση Θ. Καράογλου στην ανάρτηση της Κ. Νοτοπούλου

ypes press002
ypes press002

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ.ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σχολιάζοντας την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, κυρίας Κατερίνας Νοτοπούλου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ενημερώνω την κυρία Νοτοπούλου πως εγώ δεν κάνω πολιτική μέσα από το Facebook.

Πέραν, λοιπόν, του σημείου που επικαλείται, πρόσθεσα στη δήλωσή μου οτι: “Καλό θα είναι να αποφεύγονται εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχισμένοι που ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό τους και την παράδοσή τους”.

Αυτό το κομμάτι ξέχασε να το “σχολιάσει”, εκτός και αν διαφωνεί με το υπόλοιπο σκέλος της δήλωσής μου, το οποίο εσκεμμένα… παραλείπει.

Αλλοίμονο εάν συμφωνούσαμε σε όλα με την κυρία Νοτοπούλου…

Σε κάθε περίπτωση, αντιλαμβάνομαι την αγωνία της τώρα που έμεινε πίσω στην εσωκομματική “αρένα” του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και τα τελευταία 24ωρα ο συνάδελφός της κ. Γιαννούλης της “κλέβει” την επικοινωνιακή δόξα. Για αυτό προσπαθεί να πλειοδοτήσει επενδύοντας στη μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ενημερώνω ότι οι δηλώσεις των πολιτικών πρέπει να διαβάζονται από την αρχή έως το τέλος και όχι αποσπασματικά”.

 

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός Θ. Καράογλου στα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Κέντρου του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ρίζες”(06-11-2019)
Επόμενο άρθροΕισήγηση Θ. Καράογλου στη συνέντευξη Τύπου για τον τρίτο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό (07-11-2019)