Σύσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών με τους Δημάρχους των Π. Ε. Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής

ypes press002
ypes press002

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου συγκαλεί την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 σύσκεψη εργασίας με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Θεόδωρου Λιβάνιου.

Η σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 16:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου και αποτελεί συνέχεια εκείνης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ανάλογες συσκέψεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους τόσο της Δυτικής Μακεδονίας, όσο και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Στη σύσκεψη της Παρασκευής θα συμμετέχει και η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κυρία Μαρία Αντωνίου.

 

Προηγούμενο άρθρο04-09-2019 Ο Θ. Καράογλου στον Παραπολιτικά Fm και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο
Επόμενο άρθροΆρθρο Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα «VIMAPRESS.GR» (05-09-2019) «Να αναζωπυρώσουμε τη φλόγα της αισιοδοξίας στην ψυχή των Ελλήνων»