Απόψε στις 20:00 τα εγκαίνια του περιπτέρου του Διοικητηρίου στην 84η ΔΕΘ

ypes press002
ypes press002

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.00 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ  ΣΤΗΝ 84η ΔΕΘ

Στο περίπτερο 15, stand 32, θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 20.00, η τελετή εγκαινίων του περιπτέρου του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών στην 84η ΔΕΘ.

Στην ομιλία του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα παρουσιάσει τη στοχοθεσία του Διοικητηρίου, ενώ η εκθεσιακή συμμετοχή του Υφυπουργείου Εσωτερικών δεν περιορίζεται σε μια στατική παρουσίαση των  δραστηριοτήτων του, αλλά με μια σειρά εκδηλώσεων συμβάλλει στην προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στο πλαίσιο αυτό πριν την τελετή εγκαινίων, στις 18.00, στο χώρο του περιπτέρου, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Γενισέα” θα παρουσιάσει τα πρωτόπυπα προϊόντα της από ζαχαροκάλαμο.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Γενισέα” ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στη Συδινή Ξάνθης. Αριθμεί 7 μέλη και τα προϊόντα που εμπορεύεται είναι πετιμέζι από ζαχαροκάλαμο, φυστικοβούτυρο από πετιμέζι, φουντούκι πάστα από πετιμέζι και ταχίνι με πετιμέζι.

 

Προηγούμενο άρθροΆρθρο Θ. Καράογλου στο ειδικό ένθετο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για την 84η ΔΕΘ (08-09-2019) «Η Μακεδονία και η Θράκη σπάνε τον φαύλο κύκλο της στασιμότητας»
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίτζο (07-09-2019) “Η Βόρεια Ελλάδα χρειάζεται επανεκκίνηση”