Θ. Καράογλου: “Ακλόνητοι οι ισχυροί δεσμοί που ενώνουν Ελλάδα και Κύπρο’’

ypes press002
ypes press002

Θ. Καράογλου: “Ακλόνητοι οι ισχυροί δεσμοί που ενώνουν Ελλάδα και Κύπρο’’

Τις στενές σχέσεις συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου επαναβεβαίωσαν σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρος Μιλτιάδης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης του δεύτερου στο Διοικητήριο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Κυπριακή ΑΟΖ, καθώς και οι προοπτικές συνεργασίας σε μια σειρά σημαντικών τομέων όπως ο τουρισμός, το εμπόριο και η παιδεία.

Ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε την “ακλόνητη”, όπως είπε, πεποίθησή του ότι ο κ. Καράογλου θα ασκήσει με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντά του. Από τη δική του πλευρά ο Υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν Ελλάδα και Κύπρο, όπως επίσης στη σύμπνοια, τη συμπόρευση και τη συλλογικότητα που διακρίνει Ελλαδίτες και Κύπριους. “Η συνεργασία μας ήταν πάντα αποτελεσματική. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλαίσιο με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη, διατηρώντας ακλόνητη την κοινή μας στάση απέναντι στις προκλήσεις της εποχής” πρόσθεσε ο κ. Καράογλου.

Προηγούμενο άρθροΘ. Καράογλου: “Συλλογικό στοίχημα η ΑΖΚ που πρέπει να κερδηθεί’’
Επόμενο άρθροΟμιλία Θ. Καράογλου στην τελετή ορκωμοσίας 45 Πτυχιούχων Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας(15-07-2019)