Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφορών για την προμήθεια και εγκατάσταση υλικού εποπτείας, φύλαξης και έγκαιρης προειδοποίησης και την παροχή συναφών υπηρεσιών για το κτίριο και τον αύλειο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι) (Α.Π. : 3510/03-06-2019).

ypes press002
ypes press002

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφορών για την προμήθεια και εγκατάσταση υλικού εποπτείας, φύλαξης και έγκαιρης προειδοποίησης και την παροχή συναφών υπηρεσιών για το κτίριο και τον αύλειο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι), προϋπολογισμού είκοσι χιλιάδων τριακοσίων σαράντα οχτώ ευρώ και σαράντα λεπτών του ευρώ (20.348,40 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

(ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_PDF)

 

Προηγούμενο άρθροΆρθρο της υφυπουργού Εσωτερικών, τομέας Μακεδονίας – Θράκης στη Voria.gr για την προσπάθεια στήριξης της επιχειρηματικότητας.
Επόμενο άρθροΠρόσκληση για την εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του προγράμματος “Επιχορήγηση και Προβολή Δράσεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση της Πολιτιστικής Δημιουργίας στη Μακεδονία και τη Θράκη” με διακριτικό τίτλο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ”.