Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου

ypes press002
ypes press002

Τα χωριά του Ορεινού Όγκου του Δήμου Σουφλίου στο Βόρειο Έβρο επισκέπτεται αύριο, 3 Μαΐου 2019, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ήδη αρχίσει και έχει προγραμματίσει τις επόμενες μέρες να πραγματοποιήσει σε περιοχές όλης της Βόρειας Ελλάδας. Είναι η δεύτερη φορά που η κ. Χατζηγεωργίου επισκέπτεται με το θεσμικό της ρόλο την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) θα μεταβεί στο Μέγα Δέρειο Έβρου στη 1 μ.μ., όπου θα έχει συναντήσεις με τις αρχές και τους τοπικούς φορείς, με στόχο να αναπτυχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος για τα προβλήματα και τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής και να αναζητηθούν λύσεις.

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στον οικισμό του Μικρού Δέρειου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να καταγράψει από κοντά τις ανάγκες και τα αιτήματά τους και να αναζητηθούν τρόποι για την ενίσχυση του τόπου τους.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Μπροστά στα Γεγονότα»: «Κατευθυνόμενοι όσοι δημιουργούν εντάσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βόρεια Ελλάδα»
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στον ορεινό όγκου του Δερείου πραγματοποίησε η η Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου