Ελ. Χατζηγεωργίου: όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε το έργο του δήμου Θεσσαλονίκης

ypes press002
ypes press002

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποίησε σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως η θαλάσσια αστική συγκοινωνία, η πλατεία Διοικητηρίου, το Μουσείο του Ολοκαυτώματος και η ανάπλαση της ΔΕΘ . Μετά το πέρας της συνάντησης, η υφυπουργός Εσωτερικών, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, μίλησε για μια συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, με αντικείμενο την αναζήτηση λύσεων για ουσιαστικά ζητήματα και θέματα που απασχολούν το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, για  να βρεθούν λύσεις “χρειάζεται μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του ΥΜΑΘ και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα έχουμε τη δυνατότητα το επόμενο διάστημα να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα και από αυτή την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι η συνεργασία μας με το Δήμαρχο θα είναι άριστη και θα καταφέρουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, ώστε να στηρίξουμε το έργο του δήμου και του δημάρχου».

rptoz_vivid

 

Προηγούμενο άρθροΈγκριση του υπ’ αρ. 3/07.03.2019 πρακτικού της τριμελούς επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών προμηθειών και παροχής γενικών υπηρεσιών και κατακύρωση του αποτελέσματος της με αρ. 542/30.01.2019 (19PROC004391999) διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών οργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων για την υλοποίηση του έργου «Διοργάνωση Διαβαλκανικού FORUM με τίτλο “Η ανάπτυξη των διαβαλκανικών Υποδομών & Δικτύων ως μοχλών προώθησης της Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας”»
Επόμενο άρθροΥπολογιστές και βιντεοπροβολείς παραδίδονται αυτές τις ημέρες από το ΥΜΑΘ, σε δεκάδες σχολεία της Μακεδονίας και της Θράκης