Ευχές και κάλαντα στην Υφυπουργό Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου

ypes press002
ypes press002

Παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και φωτεινά χαμόγελα πλημμύρισε σήμερα το ΥΜΑΘ, παραμονές των Χριστουγέννων.

Πρώτοι έψαλλαν τα κάλαντα στην Υφυπουργό, μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού. Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους ,ξεκίνησαν ψάλλοντας τα παραδοσιακά Μοραΐτικα κάλαντα των Χριστουγέννων εντυπωσιάζοντας την κα. Νοτοπούλου, που τραγούδησε μαζί τους. Οι μαθητές έκαναν δώρο στην Υφυπουργό χειροτεχνήματα και δημιουργίες τους.

Στη συνέχεια, οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Παύλου Μελά, τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα στην κα. Νοτοπούλου και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Η παιδική χορωδία από το ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  ζέστανε την ατμόσφαιρα με τις παιδικές φωνές που έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα ενώ η κα. Νοτοπούλου τους ζήτησε να τραγουδήσουν και ένα αγαπημένο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Αργότερα, είπαν τα κάλαντα , μαθητές και μαθήτριες από το 12ο ,13ο και το 4ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, το 3ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης και το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Η Υφυπουργός συνομίλησε αρκετή ώρα με τους νεαρούς μαθητές για ζητήματα που τους απασχολούν πάνω στα εκπαιδευτικά θέματα και αντάλλαξαν ευχές.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που παιδιά του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων του  Πανοράματος είπαν τα κάλαντα στη νοηματική γλώσσα και με χορευτικό ενώ ευχαρίστησαν την υφυπουργό για τον εξοπλισμό  για το  εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου.

Στο γραφείο της Υφυπουργού, παιδάκια προσχολικής ηλικίας , στην πλειοψηφία τους προσφυγόπουλα από το παιδικό κέντρο  «Διά-δρασις» έφτιαξαν τα δικά τους στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΥΜΑΘ.

Η Υφυπουργός χάρισε γούρια στα παιδιά καθώς και ευχές που τους έγραψε η ίδια.

«Όλα φέτος είναι αλλιώς, το δέντρο, το ΥΜΑΘ! Υποδεχτήκαμε προσφυγόπουλα στο ΥΜΑΘ, για να στολίσουμε το διοικητήριο. Καλές γιορτές σε όλα τα παιδάκια του κόσμου» ευχήθηκε η κα. Νοτοπούλου.

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ, για την ανακαίνιση του Παιδοακουολογικού Εργαστηρίου της ΩΡΛ κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη της Κ. Νοτοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό Open