Μήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

ypes press002
ypes press002

Μήνυμα για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης έστειλε η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.
Επισυνάπτεται η δήλωσή της.

Η 26η Οκτωβρίου είναι ημέρα με διπλή σημασία για τη Θεσσαλονίκη, εορτάζουμε τον πολιούχο της πόλης μας, τον Άγιο Δημήτριο, καθώς και την απελευθέρωσή της.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με ιδιαίτερη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σημασία. Την τελευταία τριετία αναβαθμίζεται με κοινωνικές δομές και υποδομές, γίνεται διπλωματικός κόμβος με διεθνή αναγνώριση, και ανακτά τον ρόλο που της αξίζει, έτσι ώστε να αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια, αλλά και σε πυρήνα σταθερότητας, ασφάλειας, συνεργασίας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 93,4», στην εκπομπή «Ορθά Κοφτά», και στους δημοσιογράφους Απόστολο Λυκεσά και Ευγενία Χατζηγεωργίου
Επόμενο άρθροΜήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για την 28η Οκτωβρίου.