ΔΤ-Δήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για την ένταξη έργου της ΕΥΑΘ για την υδροδότηση της Θεσσαλονίκης στο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χαιρετίζει την ένταξη του έργου της ΕΥΑΘ για την επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας νερού στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία ανακοίνωσε η ΠΚΜ στις 25 Ιουνίου.

Το έργο θα διπλασιάσει τις ποσότητες του νερού για την κάλυψη των υδρευτικών αναγκών του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Η Υφυπουργός δήλωσε σχετικά:

Η λειτουργία του Δημοσίου με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα, είναι αυτονόητη απαίτηση των Ελλήνων πολιτών και της Κυβέρνησης.

Χαιρετίζω λοιπόν την ένταξη στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του έργου της ΕΥΑΘ για τη βελτίωση της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης. Οι ανάγκες της πόλης αντιμετωπίζονται χωρίς την αναβλητικότητα που δυστυχώς χαρακτήριζε τις προηγούμενες δεκαετίες και ζημίωνε το σύνολο των συμπολιτών μας.

Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του έργου, ώστε οι Θεσσαλονικείς να απολαμβάνουν από τώρα και έπειτα, ποιοτικό και επαρκές νερό.

Προηγούμενο άρθροΔΤ- Καλωσόρισμα της ΥΜΑΘ στον νέο Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης)
Επόμενο άρθροΑπάντηση σε δημοσίευμα της κας Άννας Παναγιωταρέα