Η ΥΜΑΘ κα Κόλλια-Τσαρουχά χαιρέτισε την ομιλία του Πρέσβη των ΗΠΑ και τόνισε την ανάγκη για την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χαιρέτισε χθες, Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, την εκδήλωση-ομιλία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Geoffrey Pyatt, με τίτλο “U.S. Investments in Northern Greece and their Impact on Regional Geopolitics”, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων Βορείου Ελλάδος. Η Υφυπουργός αναφέρθηκε στις πολυεπίπεδες σχέσεις των Η.Π.Α. και της Ελλάδας και στο σημαντικό ρόλο της χώρας μας ως αποφασιστικός παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή της ΝοτιοΑνατολικής Μεσογείου. Η Υφυπουργός κα Κόλλια-Τσαρουχά τόνισε επίσης την ανάγκη να σταματήσει το συντομότερο δυνατόν η παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών στην Τουρκία.

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Η ΥΜΑΘ σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στα Άνω Πορόια Σερρών
Επόμενο άρθροΔΤ- Η ΥΜΑΘ στην Ημερίδα του ΓΕΕΘΑ με θέμα “Ζητήματα Στρατηγικής και Ασφάλειας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο”