ΔΤ- Η ΥΜΑΘ στην παρουσίαση του έργου “ψηφιακή υπηρεσία ειδοποίησης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς”

ypes press002
ypes press002

 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, παραβρέθηκε στο Ξενοδοχείο Porto Palace, όπου χαιρέτησε την παρουσίαση του έργου “ψηφιακή υπηρεσία ειδοποίησης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς”.

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Η ενεργοποίηση του πληροφοριακού συστήματος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι μια απόδειξη, ότι ο εκσυγχρονισμός προχωράει. Δείχνει, επίσης, ότι αποβάλλονται οι νοοτροπίες που κρατούσαν το Δημόσιο Τομέα δέσμιο μιας αναβλητικότητας και μιας άρνησης που έδωσε σε κάποιους το δικαίωμα να τον υποτιμούν και να τον υποσκάπτουν.

Το Ελληνικό Πυροσβεστικό Σώμα, όπως και τα υπόλοιπα σώματα Ασφαλείας της χώρας μας, χαρακτηρίζεται, πάντοτε, από την ξεκάθαρη και ισχυρή θέλησή του να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων για την εξάσκηση του λειτουργήματός του και να προσφέρει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις υπηρεσίες του. Είναι κάτι που έχει επαληθευτεί επανειλημμένα από τα γεγονότα και το αναγνωρίζει και η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός, που σας τιμούν.

 

Προηγούμενο άρθροΔΤ- Η ΥΜΑΘ στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση “Κεντρική Μακεδονία: Πόλος Ανάπτυξης-Πύλη Συνεργασίας”
Επόμενο άρθροΔηλώσεις της Υφυπουργού κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για τα προβλήματα υδροδότησης της Θεσσαλονίκης