Επιστολή της ΥΜΑΘ Μαρίας Κολλια-Τσαρουχά στην 11η Ανοικτή Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ “Πτολεμαΐδα 2017”

ypes press002
ypes press002

Η Ειρήνη Ζιάμπα εκπροσώπησε την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην 11η Ανοικτή Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ “Πτολεμαΐδα 2017” και μετέφερε το ακόλουθο μήνυμα της:

Η Πτολεμαΐδα, στέλνει, σε όλο τον κόσμο σήμερα, το πιο όμορφο κι ανθρώπινο μήνυμα, και την ευχαριστούμε για αυτό.
Είναι μεγάλη η χαρά μας, που μέσα από την πρωτοβουλία σας, μας δίνετε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε κάτι τόσο μεγάλο και σημαντικό.
Θέλω να απευθύνω στους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες αθλητές και στους ανθρώπους που τους στηρίζουν, στον καθημερινό μεγάλο αγώνα που δίνουν, τα συγχαρητήριά μου και το σεβασμό μου. Αυτός ο αγώνας αποτελεί παράδειγμα σθένους και πηγή δύναμης για όλους μας. Θέλω επίσης, προσωπικά, να καλωσορίσω τους φίλους μας και συναθλητές σας από τις γειτονικές μας χώρες, της Σερβίας, της Τουρκίας και της Ρουμανίας, που βρίσκονται μαζί μας. Με την παρουσία τους ενισχύουν, τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας των λαών μας.
Με τη θέληση και την αποφασιστικότητά σας, μας τιμάτε, και αναδεικνύετε όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν την ουσία του Πανανθρώπινου Πολιτισμού, που το κυριότερο μήνυμά του, είναι πως τα μοναδικά κριτήρια με τα οποία μπορούμε να αξιολογήσουμε τους Ανθρώπους, είναι η ευγενική τους πρόθεση και η επιμονή τους για το ξεπέρασμα των προσωπικών ορίων.
Mε τη συμμετοχή σας στους σημερινούς κολυμβητικούς αγώνες, αποδεικνύετε για ακόμη μια φορά ότι αυτά τα όρια δεν είναι ποτέ ανυπέρβλητα.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και εύχομαι να συνεχίσουμε, όλοι μας, να αξιοποιούμε με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, την αστείρευτη δυνατότητα του Αθλητισμού να ενώνει τους ανθρώπους του κόσμου και να τους προάγει σε κάτι πραγματικά θαυμαστό.
Σ’ αυτόν τον αγώνα, όλοι οφείλουμε να συμμετέχουμε!
Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη των Σπουδαστών του ΙΕΚ Δέλτα στην ΥΜΑΘ κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Επόμενο άρθροΔΤ – Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στο Export Summit V