ΔΤ – Δήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων

7 5 2017a 025
7 5 2017a 025

H Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου, στην ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων» που διοργάνωσε η Συντονιστική του ΣΥΡΙΖΑ νομού Σερρών, στο Επιμελητήριο Σερρών.

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σχετικά με το νέο νόμο, δήλωσε:

«Ο νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων επιτρέπει στην ελληνική επιχείρηση να επιδιώξει μια λύση που θα στηρίζει τις πραγματικές δυνατότητες αποπληρωμής των χρεών της, αντιμετωπίζοντας μάλιστα το σύνολο των υποχρεώσεών της, είτε προς τράπεζες, είτε προς το δημόσιο, είτε προς ιδιώτες πιστωτές. Η πολιτική μας απευθύνεται στους πολλούς και σε όλους όσοι έχουν πραγματική ανάγκη και πραγματική ικανότητα και θέληση να συνεχίσουν υγιείς, όχι σε λίγους, μεγάλους, «χαϊδεμένους» μέχρι τώρα, του πολιτικού συστήματος του χθες. Σκοπεύουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά αυτούς που θέλουν και εκείνους που, ενώ μπορούν, με το προηγούμενο νομικό καθεστώς δεν τους επιτρεπόταν να συνεχίσουν.
Θέτουμε τα ισχυρά θεμέλια που χρειάζεται η ελληνική Οικονομία, για μια χώρα ευημερίας, ισονομίας, ισοπολιτείας, που αναπτύσσεται με δίκαιους όρους για όλους μας».

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Διήμερη Επίσκεψη της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στον Έβρο
Επόμενο άρθροΔήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης