Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε την 24η Καβάλα Expo

1484393240 2
1484393240 2

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, εγκαινίασε την 24η Διεθνή Έκθεση Kavala Expo, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας, στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης». Στον χαιρετισμό της, η Υφυπουργός μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν θα αφήσουμε να χαθεί η ευκαιρία να αποτελέσει η Καβάλα κεντρικό πόλο της παραγωγικής και αναπτυξιακής προσπάθειας, που ξεκινάει αυτές τις μέρες, μέσα από την ενεργοποίηση του νέου αναπτυξιακού νόμου. Ο σχεδιασμός μας γίνεται ολοκληρωμένα και πατάει σε σταθερές βάσεις.  Δεν επαναλαμβάνουμε έωλες και  αμφίβολης νομιμότητας επιλογές, απλά και μόνο για να κερδίσουμε προσωρινά τις εντυπώσεις, αφήνοντας όμως τεράστια προβλήματα στη συνέχεια.

Καλώ τους συμμετέχοντες στη Καβάλα Expo, όπως και όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής, να ενημερωθούν για τον νέο αναπτυξιακό και για το νέο ΕΣΠΑ και να μη χάσουν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει. Στις δυνατότητες που προσφέρει ο νέος αναπτυξιακός, αθροίζονται και οι διεθνείς εξελίξεις, που μας επιτρέπουν να κινούμαστε με τη βεβαιότητα ότι η Βόρεια Ελλάδα σύντομα θα είναι επίκεντρο οικονομικών διεργασιών που θα εκτείνονται σε ολόκληρη τη Βαλκανική Χερσόνησο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Πιστεύω ότι ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός κόσμος της Καβάλας, που τις τελευταίες δεκαετίες βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, είναι έτοιμος για να λάβει θέση στη νέα συνθήκη που διαμορφώνεται. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μας γίνεται κάθε τι δυνατόν ώστε η Καβάλα να είναι εντός αυτής της διαδρομής. Αξιοποιήστε την παρουσία του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας ότι δεν παρευρίσκομαι εδώ ως επισκέπτρια, αλλά ως συμπαραστάτρια των δικών σας προσπαθειών».

 



Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στον εορτασμό των 97ων Ελευθερίων της Ξάνθης
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα