Επίσκεψη της Υφυπουργού Οικονομίας του Κοσόβου στο ΥΜΑΘ

1484393318 1
1484393318 1
 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δέχτηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, στο Διοικητήριο, την επίσκεψη της Υφυπουργού Οικονομικής Συνεργασίας του Κοσόβου κας Besa Zogaj Gashi και των συνεργατών της. Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι και προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων με την Πρίστινα, των επενδύσεων και του Εμπορίου και επίσης διάφορα επίκαιρα κοινωνικά θέματα (Παιδεία, Γυναίκα και Εργασία, κλπ).

Αντίστοιχη εθιμοτυπική συνάντηση έγινε και με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κυρία Κυριακή Τεκτονίδου.

Παρόντες στη συνάντηση της Κοσοβάρας Υφυπουργού Οικονομικής Συνεργασίας με την ΥΜΑΘ κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μανδρίνος, ο Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος κ. Μάκης Στεργίου, και ο Αντιπρόεδρος του Σώματος Επίλεκτων Μεταφραστών-Διερμηνέων και μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος ΖαννήςΠροηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε την έκθεση “Απόστολος Παύλος”
Επόμενο άρθροΕπίδοση των Ξιφών στους νέους Υπαστυνόμους Β από την ΥΜΑΘ στη Βέροια