Η παιδική χορωδία από το “Ασυλο του Παιδιού” έψαλε τα κάλαντα στην Υφυπουργό Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

1484394076
1484394076

Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων επικράτησε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2015, στο Διοικητήριο, όταν 45 παιδιά από το σωματείο «Άσυλο του Παιδιού» έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. 


 
Η Υφυπουργός ενημερώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου για το έργο που επιτελεί το «Άσυλο του Παιδιού» και αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την όμορφη επίσκεψή τους, αντάλλαξε μαζί τους ευχές. 


 
«Οι άγγελοι έψαλαν τη νύχτα της γέννησης του Χριστού “Δόξα
ν ψίστοις Θε καί πί γς ερήνη, ν νθρώποις εδοκία”. Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να γίνει πραγματικότητα αυτή τη χριστιανική ευχή, και όλα τα παιδιά του κόσμου να ατενίσουν το μέλλον με πίστη και ελπίδα.  Αγωνιζόμαστε για να παραδώσουμε ένα ελπιδοφόρο, αξιοπρεπές και κυρίως δημιουργικό μέλλον στα παιδιά, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο της παρτίδας μας. Εύχομαι στο καθένα από αυτά, όπως και σε κάθε Ελληνόπουλο, μέσα από την καρδιά μου, υγεία, χαρά και καλή πνευματική σταδιοδρομία», ανέφερε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3
Επόμενο άρθρο13,499 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις της Μακεδονίας και της Θράκης από τον Επενδυτικό Νόμο 3908/2011