Η Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στο Α – Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

1484394101
1484394101

Το Αλεξάνδρειο Εκπαιδευτικό Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (Α-Τ.Ε.Ι.Θ.) στη Σίνδο, επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, όπου συναντήθηκε με το συμβούλιο του Ιδρύματος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δέλτα, κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Α-Τ.Ε.Ι.Θ., κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Τζιώνας, ο Διευθυντής ΣΕΥΠ, κ. Πέτρος Σκεπαστιανός, ο Διευθυντής ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ, κ. Στυλιανός Ραφαηλίδης, ο Διευθυντής ΣΤΕΦ, κ. Γεώργιος Μπάμνιος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής ΣΔΟ, κ. Παντελής Κυρμιζόγλου, ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικών Θεμάτων ΑΤΕΙ-Θ, κ. Πέτρος Σαμαράς. 


 
Η Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Εγινε εκτενής αναφορά στα θέματα της θέρμανσης των κτιρίων, της σίτισης των φοιτητών, των προβλημάτων των εστιών,  της αύξησης του διδακτικού προσωπικού και της χρηματοδότησης του Α-Τ.Ε.Ι.Θ.
 
Ειδικά για το επίκαιρο θέμα της θέρμανσης των Πανεπιστημιακών κτηρίων και των Εστιών Φοιτητών και Σπουδαστών της Μακεδονίας και Θράκης, η Υφυπουργός έχει λάβει τη δέσμευση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκου Φίλη, και της Αναπληρώτριας Υπουργού, κας Σίας Αναγνωστοπούλου, για την άμεση λύση του προβλήματος.

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις της ΥΜΑΘ με εκπροσώπους Συνταξιούχων και της ΠΟΕ-ΟΤΑ σχετικά με το επερχόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο
Επόμενο άρθροΗ Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης