Ο Υφυπουργός, κ. Φ. Τσαλίδης στην τελετή επίδοσης του Ανώτατου Μεταλλίου Τιμής στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Μ. Κωσταράκο

1484394420
1484394420

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Φίλιππος Τσαλίδης, παραβρέθηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, στην τελετή επίδοσης του Ανώτατου Μεταλλίου Τιμής, στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, από το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε με τις δέουσες τιμές, στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου (Κόμβος Δίου – Λιτοχώρου).

Ο Υφυπουργός, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε:

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, κοντά σε ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προσφορά προς την Πατρίδα, καθώς και σε εκείνους που αντιλαμβάνονται τη μεγάλη αξία της επιβράβευσης της προσφοράς προς την Πατρίδα.

Η ύψιστη σημασία που έχουν οι  Ειδικές Δυνάμεις για  τη χώρα μας θεωρώ ότι είναι αυτονόητη, τουλάχιστον στη συντριπτική πλειονότητα του λαού μας.

Η Πατρίδα μας διαθέτει Ειδικές Δυνάμεις στελεχωμένες από υψηλού επιπέδου αξιωματικούς, με υψηλό φρόνημα ευθύνης, γεγονός που τις καθιστά ικανές να αποτρέψουν κάθε εξωτερική επιβουλή, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

Είναι σημαντικό που με τελετές σαν κι αυτή, αναγνωρίζεται η προσφορά εκείνων που πάλεψαν για να διατηρήσουν στο ακέραιο, αυτό το υψηλό φρόνημα και την οργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων».

Προηγούμενο άρθροΣτη ΔΕΘ ο Υφυπουργός, κ. Φ. Τσαλίδης, συναντήθηκε με τον πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα
Επόμενο άρθροΣτο Διοικητήριο η Φλόγα της εθελοντικής Αιμοδοσίας