Ο Υφυπουργός, κ. Φ. Τσαλίδης, εγκαινίασε το Περίπτερο του ΟΛΘ στη ΔΕΘ

1484394428
1484394428

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Φίλιππος Τσαλίδης, εγκαινίασε σήμερα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, τον εκθεσιακό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 16 (Stand 21) της 80ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, είπε:

“Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω την τιμή να εγκαινιάσω το εκθεσιακό περίπτερο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Θα ήθελα καταρχάς να συγχαρώ τη διοίκηση και τα μέλη του ΟΛΘ, για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Λιμένος, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια,  μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητά τους.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η αποστολή του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Από τη μία, έχει την επιχειρηματική αξιοποίηση του λιμανιού, που κατά την άποψη μου είναι ένας από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος.

Από την άλλη, έχει μία ιδιαίτερη αποστολή, να διαφυλάττει την πολιτιστική ταυτότητα, την οποία το λιμάνι προσδίδει στην πόλη μας.

Πρέπει να ομολογήσω ότι η Πολιτεία δεν στάθηκε αρωγός, στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της επιχειρηματικής αξιοποίησης του λιμανιού.

Το περίπτερο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης που εγκαινιάζουμε σήμερα, θα συμβάλει για να γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό, η προσπάθεια και το έργο της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Είμαι βέβαιος, ότι ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει το έργο του, ενώ με την ενεργή πλέον υποστήριξη της Πολιτείας, η Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα, θα αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την ανάπτυξη και αξιοποίηση του λιμανιού μας”.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Φ.Τσαλίδης, έδωσε το παρόν και στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΔΕΘ, που εγκαινίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Υφυπουργός, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη
Επόμενο άρθροΣτη ΔΕΘ ο Υφυπουργός, κ. Φ. Τσαλίδης, συναντήθηκε με τον πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα