Χαιρετισμός της Υφυπουργού ΥΜΑΘ στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας

1484394744
1484394744

H Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συμμετείχε σήμερα στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας που έγινε στο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης.


Η Υφυπουργός στη διάρκεια του Συμβουλίου απηύθυνε χαιρετισμό προς τον Σύνδεσμο των Δήμων, στον οποίο διαβεβαίωσε ότι το Υφυπουργείο θα συνεργαστεί στενά με τους σχετικούς φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να προωθηθεί η λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών.


Όπως τόνισε η κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά:  «Τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τον προβληματικό νόμο του 2006 θα πρέπει να ξεπεραστούν, και αυτό θα γίνει, καθώς είμαστε σε συνεργασία με την Αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού, κ. Κουντουρά.»
Κλείνοντας η Υφυπουργός δήλωσε: «Το να μένει ανεκμετάλλευτη μια τεράστια πηγή πλούτου για τις τοπικές κοινωνίες, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που όλοι δοκιμαζόμαστε σκληρά, θα πρέπει να ανατραπεί».

Προηγούμενο άρθροH Υφυπουργός (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά απεύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση για το διακρατικό πρόγραμμα TRIGGER
Επόμενο άρθροΗ Υφυπουργός στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου για την Κυριακή της Ορθοδοξίας