ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

1484394773
1484394773

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Μακεδονίας – Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σχετικά με τις πλημμύρες στο Νομό Έβρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω ήδη ενημερωθεί για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Έβρου και ειδικά τα Λαγυνά και ο Πόρος. Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Δ. Πέτροβιτς και τους τοπικούς φορείς για την άμεση κινητοποίηση που ελπίζουμε ότι θα αποτρέψει τα χειρότερα. Το ελάχιστο που μπορώ να πω αυτές τις στιγμές είναι ότι συμπάσχω με τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

» Το πρόβλημα για την ελληνική κυβέρνηση είναι προτεραιότητα και η αντιμετώπιση του έχει να κάνει με τη στενή συνεργασία με τη γείτονα χώρα και τους φορείς της. Από μέρους μας υπάρχει η πολιτική βούληση και ευελπιστώ σε μια ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούνε ανάλογα.

» Η απόλυτη προτεραιότητα όμως αυτή τη στιγμή είναι να προστατευτεί η ανθρώπινη ύπαρξη.

» Αν και δεν είναι της στιγμής, η πρώτη μου επίσημη περιοδεία ως νέα Υφυπουργός θα είναι στο νομό Έβρου και θα προετοιμαστεί κατάλληλα».

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΣυνέντευξηστην εφημερίδα Karfitsa