Γ. Ορφανός “Η συνέχιση της μεταρρυθμιστικής πορείας είναι καθοριστικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάκαμψη της χώρας”

1484394803
1484394803

Το μήνυμα ότι η συνέχιση της μεταρρυθμιστικής πορείας είναι καθοριστικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάκαμψη της Ελλάδας, έστειλε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

 Όπως τόνισε, κατά την διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του προξενικού σώματος της Θεσσαλονίκης, οι Έλληνες εργάζονται για να αποκτήσει και πάλι η χώρα τη δυναμική που είχε στο  παρελθόν. «Γνωρίζω ότι στις χώρες σας, εκτιμάται η προσπάθεια της Ελλάδος να ξεφύγει από αυτά που τα προηγούμενα χρόνια την οδήγησαν στην κρίση. Θα θέλαμε και οι όμορες βαλκανικές χώρες να γίνουν μέλη της Ε.Ε., γιατί αυτό δυναμώνει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και εκτίμησε πως στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, «οι πολίτες θα κάνουν μια επιλογή που θα ολοκληρώσει την προσπάθεια και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τη χώρα». 

Από την πλευρά του, ο Πρύτανης του προξενικού σώματος και Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Αλεξέϊ Ποπόφ, ευχήθηκε ευημερία και εμβάθυνση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των χωρών. Να σημειωθεί ότι το φλουρί της πίτας «έπεσε» στον διευθυντή της υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννη Βικελίδη. 

                      

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Θα παραταθεί η άδεια λειτουργίας των κολυμβητηρίων της Θεσσαλονίκης”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας μπορεί να παίξει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της Β. Ελλάδας”