Οι οικονομικές σχέσεις στο επίκεντρο της συνάντησης του ΥΜΑΘ με τον πρέσβη του Λουξεμβούργου

1484394943
1484394943

Η διεύρυνση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τον πρέσβη της χώρας στην Ελλάδα, Κριστιάν Μπιβέρ.

 Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για το ενδεχόμενο της συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού. «Καταλήξαμε ότι υπάρχει το πεδίο, στο οποίο το Λουξεμβούργο και η χώρα μας μπορούν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπιβέρ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει να οικοδομηθεί μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης. «Συμφωνήσαμε να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών», σημείωσε ο πρέσβης του Λουξεμβούργου.   

«Εξαιρετική η υποψηφιότητα Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας»

Εξάλλου, σε ερώτηση σχετικά με την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης έκανε λόγο για εξαιρετική επιλογή. «Μεσολαβούν 20 ημέρες και εκτιμώ ότι πολλοί θα κάνουν και δεύτερες σκέψεις. Όλοι θα σκεφτούμε ποιο είναι το συμφέρον της πατρίδας. Θεωρώ πάντως πως η τρίτη ψηφοφορία θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.    

 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του πρέσβη του Λουξεμβούργου στο ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η Ελλάδα εξελίσσεται σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο της Ν.Α. Ευρώπης”