Γ. Ορφανός “Διοργανώσεις, όπως είναι ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος, προβάλλουν την Θεσσαλονίκη”

1484394991
1484394991

Την πεποίθηση ότι αθλητικές δράσεις, όπως είναι ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος, συμβάλλουν στην προβολή της Θεσσαλονίκης και την καθιστούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης,  όπου τιμήθηκαν οι συντελεστές και οι θεσμικοί φορείς υποστήριξης της διοργάνωσης, ο κ. Ορφανός δήλωσε ότι το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό.

«Πρόκειται για μια συλλογική κοινωνική δράση, αθλητικού χαρακτήρα, η οποία ωφελεί και την υγεία των συμμετεχόντων», τόνισε ο κ. Ορφανός ενώ επισήμανε πως ως υφυπουργός Αθλητισμού, το 2006, είχε συμβάλλει στην διεξαγωγή του 1ου Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». «Θεωρώ πως ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2015, να στεφθεί με ανάλογη επιτυχία και μεγαλύτερη συμμετοχή, καθώς όλα αυτά αντανακλούν την εικόνα της Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΜΑΘ, Γ.ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KONTRA NEWS “ Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε μια Ελλάδα ισχυρή στις νεότερες γενιές”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός ‘Πρέπει να διευκολύνουμε τα άτομα με αναπηρία να ζήσουν μια κανονική ζωή’