Αρωμα Χριστουγέννων στο ΥΜΑΘ

1484394889
1484394889

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικράτησε το πρωί στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης (ΥΜΑΘ), καθώς δεκάδες παιδιά επισκέφτηκαν το γραφείο του υπουργού, Γιώργου Ορφανού για να ψάλουν τα κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές.

Το κατώφλι του Διοικητηρίου πέρασαν πρώτοι μαθητές του 37ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, ακολούθησε η παιδική χορωδία του «Άσυλου του Παιδιού» ενώ ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης άκουσε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και από τα παιδιά του συλλόγου πολύτεκνων μητέρων «Μητέρας Έργων».

Ο κ. Ορφανός  ευχαρίστησε τα παιδιά και τους συνοδούς τους και ευχήθηκε τα φετινά Χριστούγεννα να μας γεμίσουν με συναισθήματα αγάπης και ελπίδας. «Αυτές τις άγιες ημέρες, ας αφήσουμε κατά μέρος τους εγωισμούς και ας αναλογιστούμε με ποιο τρόπο θα συμβάλλει ο καθένας από εμάς ώστε να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας. Έτσι, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες που είναι απαραίτητες για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, μέσα από την οπτική του ανθρωπισμού. Αυτή είναι η αναγκαία συνθήκη για μια υπεύθυνη κοινωνία όπου η συλλογικότητα θα αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του πρέσβη της Φινλανδίας στο ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Το ΥΜΑΘ στηρίζει τις επενδύσεις, διότι δημιουργούν θέσεις εργασίας”